Storleksguide

Val av träningskläder


Du känner säkert igen känslan. Du behöver nya träningskläder och du tittar igenom det stora urvalet av träningskläder för män och träningskläder för kvinnor. Det stora urvalet inkluderar träningsbyxor för män, träningstights, linnen, joggingbyxor för män, träningsunderkläder för kvinnor, etc. etc... Men hur exakt passar det stora urvalet dina behov och din passform?

Vi har gjort det enkelt för dig! Vi har gjort en enkel översikt över urvalet av varumärken som vi har här på Muscle House - hitta dem nedan

Hummel

ICANWILL

GASP

Better Bodies

Under Armour

V3 Apparel

Mer än bara träningskläder - välj efter dina behov

Vårt urval ger dig de absolut bästa herr- och damkläderna som kan användas för träning, men som också kan bäras till vardags. Vårt stora urval av träningskläder för män och kvinnor ger inte bara den bästa komforten under träningen.

Många av dem kan också användas i vardagen, och även här ger de stor komfort och känslan av bekväma kläder för användning under avkoppling. Så oavsett om du behöver kläderna för att koppla av i soffan, städa hemma, gå ut med hunden, ett hårt träningspass eller en workout så kan du faktiskt använda träningsbyxor, linnen, träningströjor och träningsunderkläder för träning och vardagsliv. Allt handlar om rätt storlek.

Korrekt storlek och anpassning

Det viktigaste för en bekväm passform och korrekt storlek är att du anpassar din passform på rätt sätt. Vår rekommendation är att du mäter dig enligt de individuella storleksguiderna för varje varumärke innan du köper träningskläderna, så att du får rätt storlek som passar din kroppsform.

Fel storlek = dålig komfort

Det finns nästan inget värre än att gå runt i antingen en tränings-t-shirt för män som antingen är alldeles för liten, träningsunderkläder för kvinnor som skär obekvämt under träningen, joggingbyxor för män som är alldeles för stora i storlek och hela tiden faller ner, eller träningstights som inte alls är bekväma och dessutom kryper ner under varje knäböj.

Klicka därför på tabellen för att läsa mer om produkterna när det gäller material och produktbeskrivningar för varje märke och om de täcker exakt de behov du letar efter. Varje person har sin egen strävan efter vad deras träningskläder ska kunna uppfylla.

Använd storleksguiden för varje märke

När du har läst om märket och hittat de produkter som passar dina behov kan du använda storleksguiden för varje märke för att mäta dig så att du kan få de kläder som är perfekta för dig och din passform. Oavsett om det är träningsunderkläder för män, tränings-t-shirts för män, träningskläder för kvinnor, träningsbyxor eller helt nya träningströjor. Vi garanterar att vi har allt.

Størrelsesguide