OM OS

Om Muscle House

Vi har samlat alla ledande varumärken på ett ställe, så att du kan få allt hos oss.

Varje dag jobbar vi hårt för att göra din köpupplevelse så bra och smidig som möjligt. Det gör vi utifrån vår stora passion för träning och en hälsosam livsstil, som varit drivkraften sedan dag ett.

På Muscle House är vår viktigaste framgångsparameter att vi har nöjda kunder. Det uppnår vi genom att ständigt säkerställa en enkel och användarvänlig hemsida med säkerheten i topp, och där kundernas köpupplevelse står i full fokus. För våra butiker innebär det att ha kompetenta medarbetare som kan guida och vägleda dig till exakt ditt behov.

Vi erbjuder alltid fri frakt över 499 SEK, blixtsnabb leverans, fritt byte av kläder och prisgaranti på alla våra produkter.

Vilka är vi? 

Muscle House slog upp portarna redan 2014 som en lokal "Fitnessbutik" i Horsens, Danmark. Idag driver vi vår webbshop från vårt huvudkontor i danska Silkeborg där vi även har ett lager. Vi har även fysiska butiker i Horsens, Odense och Köpenhamn. Du hittar våra butiker här.

Hos Muscle House kan du handla allt till din träning eller om du letar efter alternativ till den dagliga kosten, antingen i form av ett lätt mellanmål eller i ett försök att skära ner onödiga kalorier från kosten. Vi kallar oss en "one stop shop", där du kan hitta allt du behöver inom fitness, träning och healthy lifestyle.

Vi var först i Danmark med att erbjuda de välkända ‘blanda själv' lösningarna som gör det möjligt att blanda fritt mellan de olika produkterna. Detta är fortfarande lika populärt idag som det var då, eftersom du inte behöver köpa en hel låda med proteinbars med samma smak.

Dessutom är vi ett danskt registrerat företag, vilket säkerställer att alla köp från oss omfattas av den danska köplagen, som garanterar de bästa villkoren för dig som kund.

Vad säger våra kunder?

Vi har haft över 120.000 köpande kunder och våra kunder älskar oss! Du kan se alla recensioner från Trustpilot här, och vi är stolta över dem alla!

Det kan ofta vara en djungel att ta reda på vilka kosttillskott som passar dina behov bäst. Vi står därför alltid redo med kompetenta medarbetare som vet vad de pratar om och som ärligt kan vägleda dig i vilka tillskott som passar dig och ditt syfte bäst. Det är en av de saker som våra kunder värderar högt.

Vi hoppas att din upplevelse av att handla hos oss motsvarar dina förväntningar! Vi gör allt vi kan för att det ska bli en bra köpupplevelse, men om du har feedback eller andra frågor i övrigt kan du kontakta oss via telefon +45 60 21 29 37 eller e-post: info@musclehouse.dk

Var finns våra butiker?

Utöver vår webbshop har vi i dagsläget tre fysiska butiker.

Vi har öppet alla vardagar och du är självklart mer än välkommen att titta förbi. Hitta din närmaste butik här.

Behöver du mer info/hjälp?

Läs vår Vanliga frågor (FAQ) och se om det kan ge svar på dina frågor, eller kontakta vår kundtjänst på info@musclehouse.dk eller ring +60 21 29 37 XNUMX.

Vill du följa med?

Följ oss på sociala medier via ikonerna nedan. Drömmer du om att komma ännu närmare och vara med på resan, utforska våra lediga platser här


 

HISTORIEN OM MUSCLE HOUSE

Under de 8 korta år Muscle House har funnits, har det hänt många spännande saker under åren. Du kan läsa nedan hur Muscle House kom till, hur vi har växt och andra händelser vi är stolta över! 
 

2013
HUR BLEV MUSCLE HOUSE TILL? 

Den starka vänskapen mellan Anders & Emil etablerades under utstationeringen till det mycket omdiskuterade Afghanistan. Det var under denna sexmånaders utsändning som startskottet för Muscle House togs.

Bild på de två grundarna Anders och Emil 

2014
DET FÖRSTA STARTSKOTTET

Muscle House öppnade för första gången dörrarna som en lokal fitnessbutik i danska Horsens 2014. Här öppnade butiken med endast tre fulla klädställ och ett litet men noga utvalt sortiment av kosttillskottsprodukter. Här låg fokus på att samla de ledande varumärkena på ett ställe.  
Uppstarten av butiken och verksamheten skedde utan någon form av hjälp genom banklån. Varje intjänad krona sköts tillbaka in i verksamheten och återinvesterades i nya produkter till sortimentet.

Bild från första butiken i Horsens

2015
ÖPPNING AV WEBBSHOP & PERSONLIGA BREVBÄRARE

När verksamheten växte utökades den med en webbshop i augusti 2015. 
Eftersom webbshoppen togs väl emot och beställningarna rullade in, fick de två grundarna, Anders och Emil, till en början själva agera brevbärare. De fick packa och köra runt med paketen i sina egna bilar 🚙

Bild på Emils bål

2016 & 2019
EXPANDERAR MED FLERA BUTIKER 

I takt med den häpnadsväckande ökande tillväxten, så öppnade ytterligare två fysiska butiker Odense og København. Butiken i Odense öppnade 2016 och butiken i Köpenhamn öppnade 2019.
Med ett bättre utgångsläge än när butiken i Horsens startade upp kunde båda butikerna vara välfyllda med produkter. Och det gjordes investeringar i stora och välkända varumärken inom kosttillskott, träningskläder för både män och kvinnor och inte minst träningsutrustning. 
sdfsf

Här är en bild från öppningsdagen av butiken i Odense 

2020
FRÅN ANSTÄLLD TILL DELÄGARE 

2020 blev Haris Bejtic en del av Muscle Houses ägarkrets. Haris började med att jobba i den första butiken i Horsens där han 2020 blev den tredje delägaren i Muscle House.  

Bild på en alltid glad Haris Bejtic

2020
FLYTTAR IN I NYTT STORT LAGER

2020 kommer det mindre lagret att ersättas av ett stort lager i Hårup, Silkeborg. Dessutom flyttar även huvudkontoret till Hårup, och finns på den adressen än idag.
Lagret blev snabbt för litet, men som tur var låg grannlagret också till uthyrning så det kapades omgående och det finns nu över 3.000 m² att leka på!
En liten del av det nya stora lagret i Silkeborg

2021
ERKÄNT GAZELLFÖRETAG

År 2021 fick Muscle House det igenkännliga erkännandet att ta emot deras första Børsens Gazelle-pris. De tre partnerna är otroligt stolta över det, eftersom det krävdes hårt arbete för att nå dit! 

Bild på de tre ägarna: Emil Jensen, Haris Bejtic, Anders Nielsen med Gasellpriset. 

2022 
MUSCLE HOUSE IDAG

Idag har Muscle House sitt huvudkontor i Silkeborg där både webbshop och lager drivs från samma domäner 🏢 

Muscle House växer ständigt, är i ökande tillväxt och vi är idag över 25 anställda. Vi har haft över 150.000 köpande kunder och det har resulterat i ett resultat på inte mindre än 4,9/5 stjärnor på Trustpilot.

Vi strävar fortfarande efter de samma sprinciper som när verksamheten startade för snart 8 år sedan. Att kunna erbjuda de bästa produkterna och den bästa servicen - med prisgaranti! 😇

Bild på de anställda på huvudkontoret och lagret i Hårup, Silkeborg

2022
DRAKNÄSTET SÄSONG 7

Muscle House börjar året starkt! Torsdagen den 10-02-2022 deltog ägarna bakom Muscle House, Anders Nielsen, Emil Jensen & Haris Bejtic, i den sjunde säsongen av Draknästet (Løvens Hule). Här stod de tre ägarna ansikte mot ansikte med de fem företagarna. 

Efter tuffa förhandlingar fick Christian Arnstedt möjligheten att investera i den växande webbshoppen med de tre tillhörande butikerna.

Här kan du se Emil Jensen, Christian Arnstedt, Haris Bejtic & Anders Nielsen